Ενημέρωση

Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας

;
Τα Νέα μας
  • Όλα
  • Aρθρογραφία
  • Ανάγκες τροφίμων
  • Μπορούμε με άλλα λόγια
  • Προσφορές τροφίμων
  • Συμβουλές
  • Συνταγές
  • Τα Νέα μας
  • Το Μπορούμε στα ΜΜΕ
Όλα
  • Όλα
  • 2025
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
Ούτε ένα γιαούρτι χαμένο στη Longevity Diet foods

Ούτε ένα γιαούρτι χαμένο στη Longevity Diet foods

Πού προκύπτουν περισσευούμενα τρόφιμα; Σε κάθε στάδιο της διατροφικής αλυσίδας από την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση τροφίμων, το εμπόριο τροφίμων, τους χώρους εστίασης έως και τα νοικοκυριά.

1/3 της σπατάλης τροφίμων στα νοικοκυριά συνδέεται με τη σήμανση της ημερομηνίας λήξης στα τρόφιμα

1/3 της σπατάλης τροφίμων στα νοικοκυριά συνδέεται με τη σήμανση της ημερομηνίας λήξης στα τρόφιμα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα που διεξάγει αυτή την περίοδο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη σήμανση της ημερομηνίας λήξης στα τρόφιμα και την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων.

Μια σχολική χρονιά γεμάτη νέες ιδέες, εμπειρίες και χαμόγελα παιδιών!

Μια σχολική χρονιά γεμάτη νέες ιδέες, εμπειρίες και χαμόγελα παιδιών!

Άλλη μία πολύ δημιουργική σχολική χρονιά, έφτασε στο τέλος της! Και μπορεί το σχολικό κουδούνι να χτύπησε τελευταία φορά στις 15 Ιουνίου, για το πρόγραμμα όμως «Μπορούμε στο Σχολείο» ..

Το Ekies All Senses Resort μαγειρεύει για καλό σκοπό και στηρίζει το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια»

Το Ekies All Senses Resort μαγειρεύει για καλό σκοπό και στηρίζει το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια»

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που φέτος το καλοκαίρι συνεργαζόμαστε με το ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort στη Σιθωνία, Χαλκιδικής στο πλαίσιο του προγράμματος τους Cooking for Charity..

Πάνω από 36 τόνοι φρούτα & λαχανικά "σώθηκαν" μέσω του "Μπορούμε στη Λαϊκή" από την αρχή του 2017

Πάνω από 36 τόνοι φρούτα & λαχανικά "σώθηκαν" μέσω του "Μπορούμε στη Λαϊκή" από την αρχή του 2017

Πάνω από 36 τόνοι φρέσκων φρούτων και λαχανικών, προσφέρθηκαν από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του 2017 από τις 10 λαϊκές αγορές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Μπορούμε στη Λαίκή"..

Ιστορίες γλυκιάς «διάσωσης & προσφοράς»

Ιστορίες γλυκιάς «διάσωσης & προσφοράς»

Μέσω του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων» του Μπορούμε, πέρα από βασικά είδη διατροφής, προσφέρονται επίσης και τρόφιμα, στα οποία άνθρωποι που βρίσκονται σε ανάγκη..

Lee Verios, ο εμπνευστής του προγράμματος συμμετοχής εθελοντών από Αυστραλία στο Μπορούμε στη Λαϊκή

Lee Verios, ο εμπνευστής του προγράμματος συμμετοχής εθελοντών από Αυστραλία στο Μπορούμε στη Λαϊκή

Εδώ και μερικούς μήνες έχουμε την ευλογία να δεχόμαστε, σε συνεργασία με το The Hellenic Initiative Australia, εξαιρετικούς και αξιοθαύμαστους εθελοντές από την Αυστραλία, οι οποίοι, ενώ έρχονται για τις διακοπές τους, επιθυμούν να στηρίξουν τις δράσεις του Μπορούμε.

Ολοκληρώθηκε η φύτευση τομάτας στον Λαχανόκηπο του Μπορούμε

Ολοκληρώθηκε η φύτευση τομάτας στον Λαχανόκηπο του Μπορούμε

Σε μία ακόμα επιτυχημένη, ομαδική προσπάθεια εξελίχθηκε η φύτευση τομάτας στις αρχές Ιουνίου στον Λαχανόκηπο του Μπορούμε..