;

1 πρωτοβουλίας αγάπης, 16 φορείς, 900 ζωγραφιές & 18.240 μερίδες δημητριακά NESQUIK® της Nestlé

Πεμ 26 Οκτωβρίου 2017
Πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Καλή Μέρα με μια Καλή Πράξη» που πραγματοποίησαν τα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé σε συνεργασία με το Μπορούμε. Το πρόγραμμα ενθάρρυνε τα παιδιά, με όχημα τη φαντασία τους και τη ζωγραφική, να κάνουν μια καλή πράξη στηρίζοντας άλλες οικογένειες και παιδιά που το χρειάζονται.

Το μόνο που χρειαζόταν ήταν η δημιουργική πινελιά των παιδιών και η βοήθεια των γονιών για να ανεβάσουν τη ζωγραφιά των παιδιών τους στην ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τους σκοπούς του προγράμματος.

Για κάθε 1 ζωγραφιά, τα δημητριακά NESQUIK® σε συνεργασία με το «Μπορούμε» προσέφεραν 20 μερίδες δημητριακών σε κοινωφελείς οργανισμούς που στηρίζουν παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 900 ζωγραφιές, δημιουργώντας μια αλυσίδα προσφοράς 18.240 μερίδων δημητριακών σε 16 κοινωφελείς φορείς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μικρούς φίλους για τη συμμετοχή τους καθώς και στα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé για την πρωτοβουλία και προσφορά τους.