;

Το νέο βίντεο του Μπορούμε με θέμα την «ιστορία ενός μοναχικού κάδου»

Δευ 30 Οκτωβρίου 2017
Πριν αρκετούς μήνες ζητήσαμε από τους φίλους μας στην Asset Ogilvy Public Relations, με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε πολλά κοινά προγράμματα, αν θα ενδιαφερόντουσαν να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε ένα βίντεο για το Μπορούμε, το οποίο με απλό, άμεσο τρόπο θα επικοινωνούσε ποια είναι και τι ακριβώς κάνει η οργάνωση μας.
 
Η ανταπόκριση ήταν εξαιρετικά θετική καθώς ολόκληρος ο όμιλος της Ogilvy & Mather αγκάλιασε με πολύ αγάπη αυτό το project. Προσφέρθηκαν όχι μόνο πολλές pro bono εργατοώρες δημιουργικών ανθρώπων, αλλά κατά τη δημιουργία του βίντεο από την Foss Productions καλύφθηκαν όλα τα έξοδα παραγωγής για γυρίσματα 2 ημερών σε πολλά σημεία της Αττικής.
 
Ήμασταν επίσης εξαιρετικά τυχεροί να έχουμε στο πλευρό μας και την αφιλοκερδή στήριξη του καταπληκτικού Γιώργου Ζώη, ο οποίος ανέλαβε τη σκηνοθεσία του βίντεο, ενώ το σενάριο ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μελιτάς με την ομάδα του από την Bold Ogilvy & Mather.
 
Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο πολλαπλάσιο αυτού που αρχικά είχαμε ονειρευτεί. Είναι ένα βίντεο εξαιρετικής δημιουργικής και σκηνοθετικής ποιότητας, το οποίο με έναν τρόπο που εκφράζει απόλυτα την ομάδα του Μπορούμε περνάει καθαρά το μήνυμα μας, δηλαδή πως καμία μερίδα φαγητού δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη σήμερα στην Ελλάδα.
 
Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους τους παραπάνω συντελεστές του νέου βίντεο του Μπορούμε «Η ιστορία ενός μοναχικού κάδου», και αισθανόμαστε πραγματικά ευλογημένοι που έχουμε κοντά μας τέτοιους υπέροχους συνεργάτες!