;

«Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά» σε συνεργασία με το Μπορούμε

Πεμ 26 Οκτωβρίου 2017

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Μπορούμε συμμετέχει και φέτος στην υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά». 

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Eurocatering, ο Φρεσκούλης υποστηρίζει 12 κοινωφελείς φορείς, μέλη του δικτύου του Μπορούμε. Συγκεκριμένα, καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες 390 παιδιών και ενηλίκων σε φρούτα και λαχανικά, συμβάλλοντας στη διασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. 

Μας γεμίζουν χαρά τα λόγια των κοινωφελών φορέων-αποδεκτών της προσφοράς:

 «Φρούτα, καθώς επίσης ωμά ή βραστά λαχανικά περιλαμβάνονται καθημερινά στο διαιτολόγιο των εξυπηρετούμενων του φορέα μας, επομένως η συνεισφορά του Φρεσκούλη, της Eurocatering και του Μπορούμε είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας» (εκπρόσωπος του φορέα "ΑΜΥΜΩΝΗ")

«Σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, καθώς χάρη σε εσάς και την εταιρία Eurocatering καλύφθηκε η ανάγκη των παιδιών, που φιλοξενούνται στη στέγη μας, σε φρούτα και λαχανικά για ένα έτος. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και μας έδωσε κουράγιο και αισιοδοξία να συνεχίσουμε το έργο μας» (εκπρόσωπος του φορέα "Η ΜΕΛΙΣΣΑ")

«Χαιρόμαστε, γιατί στα πρόσωπά σας αναγνωρίζουμε αρωγούς και πολύτιμους φίλους που υποστηρίζουν ένθερμα τις προσπάθειες μας για θεραπεία και εκπαίδευση των αυτιστικών ατόμων» (εκπρόσωπος του φορέα "ΕΛΠΙΔΑ")

Θερμές ευχαριστίες στον Φρεσκούλη για την πολύτιμη προσφορά, καθώς και για την επιλογή να είναι το Μπορούμε αρωγός στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία!