;

Το πρώτο Σήμα Πιστοποίησης "No Food Waste" είναι γεγονός!

Τετ 08 Ιουνίου 2022

 

Στα δέκα χρόνια λειτουργίας του Μπορούμε, έχουμε αναπτύξει μια ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων. Όχι μόνο μέσω προγραμμάτων διάσωσης και προσφοράς, αλλά και μέσω προγραμμάτων για την πρόληψη της δημιουργίας του φαινομένου.

Στο πλαίσιο αυτό είχαμε την ιδέα να υλοποιήσουμε, ενάμιση χρόνο πριν, ένα πρόγραμμα για να πιστοποιούνται εταιρείες που συνεισφέρουν στην πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων σε όλα τα στάδια λειτουργίας τους, για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που αναπτύξαμε με την TÜV AUSTRIA HELLAS, η ιδέα έγινε πράξη με τη δημιουργία του Σήματος Πιστοποίησης «No Food Waste», ένα από τα πρώτα σήματα παγκοσμίως.

Σήμερα, μερικούς μήνες μετά, η χαρά μας είναι απερίγραπτη, γιατί η Eurocatering ΑΕ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε το Σήμα Πιστοποίησης «No Food Waste» από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

Από τις πολλές ώρες εργασίας, τα διαρκή τηλεφωνήματα και την αγωνία να συνεισφέρουμε και με άλλους τρόπους στη μείωση της σπατάλης τροφίμων στη χώρα μας, εμείς κρατάμε το κέφι, την ευγένεια και τη διάθεση υπέροχων ανθρώπων να κάνουμε από κοινού κάτι καλό για το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την TÜV AUSTRIA HELLAS για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στο πλαίσιο του Σήματος Πιστοποίησης, αλλά και επειδή παραμένει ενεργός σύμμαχός μας στη διάσωση και προσφορά περισσευούμενου φαγητού από εταιρικές εκδηλώσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Eurocatering ΑΕ, η οποία αποτελεί εδώ και χρόνια στενό συνεργάτη μας και πιστό συνοδοιπόρο στην προσπάθεια να μειώσουμε τη σπατάλη μέσα από καινοτόμες εφαρμογές πρόληψης και μείωσης της σπατάλης τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σήμα Πιστοποίησης μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links Πρόγραμμα (boroume.gr) και Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «NO FOOD WASTE» - TÜV AUSTRIA HELLAS (tuvaustriahellas.gr).