;

Η Knorr σε συνεργασία με το Μπορούμε προσφέρει «Πλούσια Γεύση για Όλους»

Παρ 27 Ιανουαρίου 2017
Βασικό χαρακτηριστικό του Μπορούμε είναι ότι δεν κάνουμε τίποτα μόνοι μας ή καλύτερα, ότι κάνουμε, είναι πάντα με συντονισμό πολλών συνεργατών, πάντα με στόχο τη διάσωση&προσφορά φαγητού και τροφίμων. Το πρόγραμμα «Πλούσια Γεύση για Όλους» της Knorr είναι ενδεικτικό του παραπάνω χαρακτηριστικού, καθώς στα πλαίσια αυτού θα συνεργαστούμε, πέρα της εταιρείας-δωρητή, με διατροφολόγους, σεφ και πολλές κοινωνικές κουζίνες της Ελλάδας με στόχο να προσφέρουμε ουσιαστική στήριξη σε αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη σήμερα.

Συνολικά, πέρα από τις 7.000 προϊόντα που έχουν δοθεί ήδη το 2016, το 2017 θα δοθούν περισσότερα από 50.000 προϊόντα σε δεκάδες φορείς όλης της Ελλάδας. Επίσης, στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί και σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων από γνωστούς σεφ με στόχο την εκπαίδευση των μαγείρων κοινωνικών κουζινών ώστε να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την γευστική ποιότητα των προσφερόμενων φαγητών που μαγειρεύουν.

Τέλος, η Knorr θα στηρίξει και το ίδιο το Μπορούμε για να είναι σε θέση να δίνει καθημερινά τη μάχη του για τη μείωση της σπατάλης φαγητού αλλά και την αύξηση της επισιτιστικής βοήθειας στην Ελλάδα.  Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και ευχόμαστε στο τέλος αυτού να έχουμε προσφέρει πλούσιες γεύσεις σε όσους περισσότερους γίνεται!