;

«Καμία μερίδα φαγητού χαμένη» από το διαφημιστικό γύρισμα της CRETA FARMS

Τρι 02 Μαΐου 2017
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την CRETA FARMS στο Δίκτυο Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων του Μπορούμε!

«Που μπορεί να περισσεύει φαγητό;» Η CRETA FARMS κατάφερε να δώσει μια πρωτότυπη απάντηση και να υποδείξει μια ακόμα πηγή περισσευούμενου φαγητού!

Η εταιρία επικοινώνησε μαζί μας για μια μεγάλη ποσότητα προϊόντων κρέατος, που θα χρησιμοποιούνταν για τους σκοπούς διαφημιστικού γυρίσματος. Απευθύνθηκαν στο Μπορούμε προκειμένου τα ασφαλή για κατανάλωση και υψηλής διατροφικής αξίας αυτά τρόφιμα να αξιοποιηθούν για κοινωφελή σκοπό.

Με τη σειρά του το Μπορούμε φρόντισε τα τρόφιμα να φτάσουν με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια. Συγκεκριμένα, συντόνισε την παραλαβή των τροφίμων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, από κοινωφελείς φορείς στην ευρύτερη περιοχή που υποστηρίζουν άπορους συμπολίτες μας.

Θερμές ευχαριστίες στην CRETA FARMS για την πολύτιμη επισιτιστική στήριξη, που έδωσε μεγάλη χαρά σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο» προτρέπουμε τους μαθητές να σκεφτούν «πού μπορεί να περισσεύει φαγητό» και αναζητούμε από κοινού με τα παιδιά νέες πηγές περισσευούμενων τροφίμων. Από σήμερα έχουμε μια ακόμα πρωτότυπη απάντηση, χάρη στην CRETA FARMS.

Προσκαλούμε και άλλες εταιρείες, όταν έχουν προς διάθεση τρόφιμα από παρόμοιες δραστηριότητές τους, να επικοινωνούν μαζί μας για να διασφαλίζουμε από κοινού τη διάσωση & προσφορά.