;

O Θ. Σιδεράς από το"Cooking in Greek"μιλά στο www.newsville.be για τη συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τετ 22 Οκτωβρίου 2014
Ο Θοδωρής Σιδεράς, καταξιωμένος σεφ και εμπνευστής - δημιουργός του"Cooking in Greek"μιλά στο ελληνικό διαδικτυακό ενημερωτικό portal του Βελγίου www.newsville.be για τη συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ (μπορείτε να διαβάσετε εδώ) και για την πρόσφατη εκδήλωση που έλαβε χώρα στη πόλη Namur του Βελγίου. Συγκεκριμένα ο κος Σιδεράς αναφέρει: "Ποιες είναι οι δράσεις σας και ποια ακριβώς είναι η φύση της συνεργασίας σας με τον οργανισμό “Mπορούμε”; Η τελευταία δράση μας ήταν στην έκθεση βιολογικών προϊόντων Valériane, που έλαβε χώρα στο Namur. Συνεργαζόμενοι με τα βιολογικά προϊόντα ELEOS, συνθέσαμε ένα γλυκό από Ελληνικά και μόνο προϊόντα. Το γλυκό: cheesecake φέτας, με μαρμελάδα αποξηραμένου σύκου. Το γλυκό προωθήθηκε στην έκθεση μαζί με την ιδέα μας και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, στάλθηκαν στο Μπορούμε για τη σίτιση απόρων στην Ελλάδα. Με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Μπορούμε έχουμε αναπτύξει μία πολύ σταθερή και καλή συνεργασία, η οποία βασίζεται στην αμοιβαία ανάγκη να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να συμβάλουμε μέσα από τη δουλειά μας σε ένα έργο ιερό και με μεγάλη σημασία για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στέλνοντας το πρώτο ποσό από τα έσοδα της πρώτης μας εκδήλωσης στο Μπορούμε, το οποίο με τη σειρά του τα διέθεσε σε άπορες οικογένειες, αισθάνθηκα περήφανος και ακόμα πιο αποφασισμένος να συνεχίσω να χτίζω αυτή την ιδέα και να τη βοηθήσω να διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη!" Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη εδώ.