;

Παντζάρια με καρύδια και γιαούρτι

Παρ 07 Μαρτίου 2014
Πολλές φορές όταν φτιάχνουμε παντζάρια, τα φύλλα είναι λιγότερα από τους βολβούς, με αποτέλεσμα να καταναλώνονται και να μας περισσεύουν βολβοί. Μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε μία δροσιστική σαλάτα με γιαούρτι. Υλικά: Παντζάρια Γιαούρτι Σκόρδο λιωμένο (προαιρετικό) Καρύδια χοντροκομένα Δυόσμος αποξηραμένος Ελαιόλαδο Ξύδι (άσπρο) ή λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής: Εάν χρησιμοποιήσουμε το σκόρδο το λιώνουμε, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τα καρύδια, το γιαούρτι, το δυόσμο, το ξύδι ή το λεμόνι, το λάδι και ανακατεύουμε Κόβουμε τα παντζάρια σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε Τοποθετούμε τη σαλάτα στο ψυγείο για μία ώρα περίπου, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας Σερβίρουμε με κρέας ή ψάρι Καλή όρεξη! Λίτσα