;

Σπιτικό Παγωτό Μπανάνας σε 2΄

Δευ 07 Οκτωβρίου 2013
Ένα παγωτό που γίνεται αμέσως, με ελάχιστα υλικά και κύριο συστατικό του: τις πολύ ώριμες μπανάνες. Υλικά: 3 πολύ ώριμες μπανάνες 4 κουτ. σούπας γάλα χαμηλών λιπαρών 2 κουτ. γλυκού ζάχαρη Θέλουμε τις μπανάνες να είναι πολύ πολύ ώριμες. Τις ξεφλουδίζουμε και τις βάζουμε σε ροδέλες σ΄ένα σακουλάκι στην κατάψυξη (ένας ωραίος τρόπος για να μην πετάμε τις μπανάνες που μαύρισαν). Περίπου 10 λεπτά προτού θελήσουμε να σερβίρουμε το παγωτό, βγάζουμε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε να ξεπαγώσουν ελαφρά. Στη συνέχεια τις ρίχνουμε όπως είναι αρκετά παγωμένες στο μούλτι, μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη. Χτυπάμε για περίπου 3 λεπτά και αμέσως σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη! Αγγελική (πηγή φωτογραφίας: FreeDigitalPhotos.net)