;

Όταν η συνεργασία επαναλαμβάνεται για καλό σκοπό!

Δευ 20 Ιουνίου 2022
Ήταν το 2019 όταν το efood είχε στηρίξει για πρώτη φορά το Μπορούμε μέσω της συμμετοχής των εργαζομένων του σε εθελοντικές δράσεις στο πλαίσιο του «Μπορούμε στη Λαϊκή». Η εμπειρία του εθελοντισμού και η αξία της κοινωνικής προσφοράς κινητοποίησαν ξανά το efood, δυο χρόνια μετά την πανδημία, να συνδράμει εκ νέου στο έργο της οργάνωσης.

Αυτή τη φορά είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε εργαζομένους της εταιρείας σε γνώριμα πια μέρη και συγκεκριμένα στη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας με στόχο τη διάσωση και προσφορά περισσευούμενων αγροδιατροφικών προϊόντων.

Μέσα σε ένα μήνα, οι 20 εθελοντές του efood κατάφεραν να σώσουν σχεδόν 1 τόνο (!) αξιοποιήσιμα φρούτα και λαχανικά και να προσφέρουν περισσότερες από 3.600 μερίδες σε κοινωφελή φορέα που στηρίζει οικογένειες της περιοχής.

Χάρη στις δράσεις τους συνέβαλαν ακόμη ώστε να αποτραπούν 5.000 CO2 eq να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα!

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους εργαζομένους και τη διοίκηση του efood για την υπέροχη συνεργασία και κυρίως για το χρόνο και τη διάθεση να στηρίξουν το Μπορούμε στην προσπάθεια να μειώσει τη σπατάλη των τροφίμων και τον υποσιτισμό στη χώρα μας.