;

Ομελέτα

Τετ 11 Δεκεμβρίου 2013
Έχετε στο ψυγείο σας μερικά λαχανικά, όχι και τόσο"ευπαρουσίαστα"για να γίνουν σαλάτα και μικρή ποσότητα από φέτα; Δείτε τι μπορείτε να ετοιμάσετε πολύ εύκολα. Υλικά 150 γρ. φέτα 2 ντομάτες 1 πιπεριά 2 κ.σ. ελιές χωρίς κουκούτσι 1.κ.σ. κάπαρη  μερικά φύλλα βασιλικού ρίγανη λάδι  κόκκινο πιπέρι (γλυκό ή καυτερό) 3 αυγά Τρόπος παρασκευής   Α' Τρόπος Κόβουμε τις ντομάτες, πιπεριές, ελιές, κάπαρη,βασιλικός, σε μικρά κομμάτια Αλατοπιπερώνουμε Προσθέτουμε τη τριμμένη φέτα (και ότι άλλο τυρί έχουμε περίσσευμα) Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στα κομμένα υλικά μας Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο το αφήνουμε να ζεσταθεί Ρίχνουμε το μίγμα των αυγών απλώνουμε ομοιόμορφα Σκεπάζουμε με το καπάκι χαμηλώνουμε τη φωτιά και την ψήνουμε Β' Τρόπος Κόβουμε τα υλικά μας σε μικρά κομμάτια Χτυπάμε τα αυγά αλατοπιπερώνουμε Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο το αφήνουμε να ζεσταθεί Ρίχνουμε τα αυγά, απλώνουμε ομοιόμορφα, χαμηλώνουμε τη φωτιά Μόλις ψηθεί από κάτω προσθέτουμε τα κομμένα υλικά διπλώνουμε και αφήνουμε να ψηθεί Συμβουλή: Μπορούμε αν θέλουμε να σωτάρουμε τα υλικά μας και μετά να τα προσθέσουμε στην ομελέτα μας. Καλή σας όρεξη, Λίτσα