;

Η Πρεσβεία της Γαλλίας & το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens σύμμαχοι του Μπορούμε

Παρ 06 Μαΐου 2022

Τις ημέρες αυτές είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα και το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Η αρχή έγινε στη λαϊκή αγορά των Ελληνορώσων όπου καλωσορίσαμε στην εθελοντική μας ομάδα τον Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Patrick Maisonnave, τον σεφ της Πρεσβείας κ. Jean- Marie Hoffmann, τον σεφ του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens κ. Bertrand Valegeas καθώς και συνεργάτες τους με σκοπό να μαζέψουμε περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά για καλό σκοπό.

Στη συνέχεια στην κουζίνα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, ο κ. Bertrand Valegeas και η ομάδα του μαγείρεψαν 220 μερίδες μοσχάρι φρικασέ με ανάμικτα λαχανικά με σκοπό να τα προσφέρουμε από κοινού στο ίδρυμα Γαλήνη.

Το Ίδρυμα Γαλήνη είναι συσσίτιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας το οποίο εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση περίπου 650-700 ωφελούμενους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Maisonnave, τον κ. Hoffmann και τον κ. Valegeas για την πολύπλευρη στήριξη του έργου μας. Με τη δική τους συνδρομή καταφέραμε να δώσουμε μια διαφορετική γεύση στην καθημερινότητα πολλών συνανθρώπων μας που βιώνουν διατροφική ανασφάλεια.

Θερμές ευχαριστίες ακόμη στην εταιρεία Sanitas και το κρεοπωλείο Νασόπουλος για την ευγενική χορηγία συσκευασιών αποθήκευσης των μερίδων και κρέατος, καθώς και τους πωλητές της λαϊκής αγοράς Ελληνορώσων για τη γενναιόδωρη προσφορά αξιοποιήσιμων φρούτων και λαχανικών.