;

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης σταθερός αρωγός στο έργο του Μπορούμε!

Τετ 01 Μαρτίου 2023

Έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας, που υλοποιεί, για την κοινωνία και το περιβάλλον.

Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη της Μπάρμπα Στάθης, η οποία στηρίζει σταθερά και έμπρακτα το έργο του Μπορούμε με στόχο την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων, ενισχύοντας την επισιτιστική στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων και παράλληλα μειώνοντας την περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Η Μπάρμπα Στάθης κατά το 2022 προσέφερε επισιτιστική στήριξη σε 36 -συνεργαζόμενους με το Μπορούμε- κοινωφελείς φορείς, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται Κοινωνικά Παντοπωλεία & συσσίτια, δομές για άτομα με αναπηρία, φορείς παιδικής προστασίας, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, και μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε λαχανικά και φρέσκες σαλάτες -τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, στα οποία έχουν δύσκολα πρόσβαση άνθρωποι που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια ή ένδεια, συνολικής ποσότητας που ξεπέρασε εντός του 2022 τις 79.000 μερίδες φαγητό. Συγκεντρωτικά, από το 2019 ως και το 2022 τα τρόφιμα που έχει προσφέρει η εταιρεία μέσω του Μπορούμε αντιστοιχούν σε περισσότερες από 345.000 μερίδες φαγητό.

Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους της Μπάρμπα Στάθης για την εξαιρετική συνεργασία και την ουσιαστική στήριξη!