;

Η ΔΕΛΤΑ σημαντικός σύμμαχος του Μπορούμε στην πρόληψη σπατάλης τροφίμων και την κοινωνική προσφορά

Πεμ 23 Μαΐου 2024

Έχουμε την ξεχωριστή χαρά να συνεργαζόμαστε στενά με τη ΔΕΛΤΑ με στόχο την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων, καθώς και την επισιτιστική στήριξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, προτεραιότητα είναι η πρόληψη παραγωγής πλεονασμάτων και ακολουθεί η αξιοποίηση των -ασφαλών για κατανάλωση- πλεονασματικών προϊόντων μέσω  δωρεάς για κοινωφελή σκοπό.

Εντός του 2023 η εταιρεία δώρισε τρόφιμα που αντιστοιχούν σε περίπου 396.000 μερίδες σε -συνεργαζόμενους με το Μπορούμε- κοινωφελείς φορείς για την επισιτιστική στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη της ΔΕΛΤΑ στο Μπορούμε για τη βέλτιστη αξιοποίηση των τροφίμων τους!

Επιπλέον, τους ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμβολή τους στους στόχους της εθελοντικής συμφωνίας συνεργασίας, που συντονίζει το Μπορούμε, «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα για τις πρωτοβουλίες τους με στόχο τη συνεργασία κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας.    

Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους της ΔΕΛΤΑ για την εξαιρετική συνεργασία σε πρωτοβουλίες και δράσεις με σημαντικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο!