;

Από το Γαλλικό Πανεπιστήμιο Science Po Lille στο Μπορούμε

Δευ 18 Ιουλίου 2022

Τους τελευταίους έξι μήνες η Eugenie Daviet, σπουδάστρια του Πανεπιστημίου Science Po Lille, είναι μέλος της ομάδας του Μπορούμε. 

Η Eugenie, ως μέρος των σπουδών της στη Γαλλία, ήρθε για ένα εξάμηνο στην Ελλάδα έτσι ώστε να συμμετάσχει σε δραστηριότητες που αφορούν σε ανθρωπιστικό και περιβαλλοντικό έργο στη χώρα μας. Με σκοπό τη διάσωση τροφίμων και τη στήριξη κοινωφελών φορέων συμμετέχει, μεταξύ άλλων, και ως εθελόντρια μας στο πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή». Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας, η Eugenie μας εντυπωσίασε με την ευγενική της παρουσία, τον ενθουσιασμό, τον επαγγελματισμό και την απίστευτη προθυμία να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί στην προσπάθειά μας να περιορίσουμε τη σπατάλη τροφίμων και να στηρίξουμε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Χάρη στις καλά ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες που επέδειξε από πολύ νωρίς, καθώς και στην κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία που τη διακρίνει, η Eugenie κατάφερε γρήγορα να εξελιχθεί σε συντονίστρια ομάδων εθελοντών του προγράμματος στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την καθοδήγηση των ομάδων των εθελοντών, τις διαδικασίες παραλαβής των περισσευούμενων φρούτων και λαχανικών από τους κοινωφελείς φορείς κ.α.

Φτάνοντας στο τέλος της συνεργασίας μας, η Eugenie έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια θέση στις καρδιές όχι μόνο των μελών της ομάδας του Μπορούμε, αλλά και των πωλητών των λαϊκών αγορών, των εθελοντών και των κοινωφελών φορέων που στήριξε με όλη της τη δύναμη όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Eugenie για την πολύτιμη βοήθειά της! Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να συναντηθούμε και πάλι στο μέλλον!