Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του κτιρίου OMIKRON για την προσφορά τους!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του κτιρίου OMIKRON για την προσφορά τους!
Ευχαριστούμε την Bureau Veritas για την προσφορά της.
Ευχαριστούμε την Bureau Veritas για την προσφορά της.
«Τι έμαθα για τη σπατάλη τροφίμων» | του Αχιλλέα Πληθάρα στο blog της «Καλύτερης Ζωής»
Ριζότο με κιμά από τη γέμιση της χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας
Συνεργαζόμαστε με τον Στέλιο Παρλιάρο για να μην πηγαίνουν χαμένα γλυκά
Συνεργαζόμαστε με τον Στέλιο Παρλιάρο για να μην πηγαίνουν χαμένα γλυκά