Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας
88 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων καταλήγουν στα σκουπίδια κάθε χρόνο, σύμφωνα με την έρευνα του προγράμματος FUSIONS
Εκκίνηση του Eυρωπαϊκού προγράμματος «SavingFood»!
Το Mongo sushi spot διαδίδει το μήνυμα του Μπορούμε «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη»
«Μπορούμε με άλλα λόγια»: εθελόντρια Σοφία Πρίτση
1.680 φρέσκες σαλάτες του Φρεσκούλη σώθηκαν&προσφέρθηκαν μέσω του Μπορούμε
Η εμπειρία μου από το «Μπορούμε στη Λαϊκή»: «Είναι από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις!»