Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας
«A Taste of Greece», ένα ιδιαίτερο βιβλίο για το Μπορούμε
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην εταιρεία Revival
Το καλοκαίρι ξεκινάει με τί άλλο, καρπούζια!
Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης στηρίζει το έργο του Μπορούμε
Σημαντικό το περιθώριο μεγαλύτερης αξιοποίησης περισσευούμενων τροφίμων για κοινωφελή σκοπό
Μπορούμε να αξιοποιήσουμε ακόμη και τα τσόφλια του αυγού;