Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας
Πάνω από 2.000 μερίδες φαγητού προσφέρθηκαν από την PwC σε συνεργασία με το Μπορούμε
Pop-up event στη Γενεύη, με Έλληνες σχεδιαστές, για τη στήριξη του Μπορούμε!
Ο Σύλλογος Νίκη-Victor Artant βράβευσε το Μπορούμε για τη στήριξη του κοινωνικού του έργου
«A Taste of Greece», ένα ιδιαίτερο βιβλίο για το Μπορούμε
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην εταιρεία Revival
Το καλοκαίρι ξεκινάει με τί άλλο, καρπούζια!