;

Οι εθελοντές από την Praxi Network στο «Χωράφι του Μπορούμε»

Σαβ 31 Δεκεμβρίου 2016
Έναν εξαιρετικό συνεργάτη βρήκε το Μπορούμε στην ομάδα εργαζομένων της εταιρείας Praxi Network. Μέσα στον Δεκέμβριο, οι 15 εργαζόμενοι της εταιρείας, στο πλαίσιο των ομαδικών δράσεων τους, συμμετείχαν ως εθελοντές στην απομάκρυνση των ζιζανίων και το ξεχορτάριασμα του λαχανόκηπου του Μπορούμε.

Ο «Λαχανόκηπος του Μπορούμε» είναι ένα πρόγραμμα εθελοντικής καλλιέργειας και κοινωνικής προσφοράς των προϊόντων, σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας και σε έκταση που έχει παραχωρηθεί στο Μπορούμε επί τούτου. Με αμείωτο κέφι και θετική διάθεση, οι νέοι εθελοντές μας αφαίρεσαν όλα τα ζιζάνια και τα παράσιτα που εμποδίζουν την ομαλή ανάπτυξη των νέων φυτών και ασχολήθηκαν με τα μπρόκολα, τα λάχανα και τα κουνουπίδια που καλλιεργούνται για να προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας.

Οι εθελοντές της Praxi Network με ενθουσιασμό διαπίστωσαν επίσης ότι κάποια από τα μπρόκολα έχουν ήδη αρχίσει να βγάζουν καρπό!Όταν μετά από λίγες ώρες η δράση ολοκληρώθηκε, οι εθελοντές της Praxi Network μας αποχαιρέτησαν με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κατά τη συγκομιδή προκειμένου να βοηθήσουν και να δουν από κοντά τους καρπούς των κόπων τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και την καλή τους ενέργεια!