Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας
Θέλεις μέσα σε μερικές ώρες να σώζεις εκατοντάδες μερίδες φαγητού και να τις προσφέρεις σε συνανθρώπους με ανάγκη σε όλη την Ελλάδα;
Είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε στις 24/09 στην εκπομπή "Κάρτα Μέλους" της Ματρώνης Δικαιάκου στο κανάλι της Βουλής.
Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήσαμε εδώ στο Σπίτι του Μπορούμε το ετήσιο πάρτι μας παρέα με πολλούς αγαπημένους φίλους και συνεργάτες μας.
Θερμές ευχαριστίες στον Γαστρονόμο και την Καθημερινή που ανάμεσα σε όλες τις προετοιμασίες για τη μεγάλη τους γιορτή «10 χρόνια Βραβεία Ποιότητας», φρόντισαν να επικοινωνήσουν με το Μπορούμε προκειμένου να μη πάει «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».
Πού προκύπτουν περισσευούμενα τρόφιμα; Σε κάθε στάδιο της διατροφικής αλυσίδας από την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση τροφίμων, το εμπόριο τροφίμων, τους χώρους εστίασης έως και τα νοικοκυριά.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα που διεξάγει αυτή την περίοδο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη σήμανση της ημερομηνίας λήξης στα τρόφιμα και την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων.
Άλλη μία πολύ δημιουργική σχολική χρονιά, έφτασε στο τέλος της! Και μπορεί το σχολικό κουδούνι να χτύπησε τελευταία φορά στις 15 Ιουνίου, για το πρόγραμμα όμως «Μπορούμε στο Σχολείο» ..
Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που φέτος το καλοκαίρι συνεργαζόμαστε με το ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort στη Σιθωνία, Χαλκιδικής στο πλαίσιο του προγράμματος τους Cooking for Charity..