;

Πώς μπορούμε να σώσουμε και να προσφέρουμε τα φρούτα & λαχανικά που μένουν ανεκμετάλλευτα στο χωράφι

Κυρ 18 Φεβρουαρίου 2018
Περίπου το 30% της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως μένει ανεκμετάλλευτη στο χωράφι επειδή δεν πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του εμπορίου σχετικά με την όψη του προϊόντος ή εξαιτίας του υψηλού κόστους συγκομιδής σε σχέση με το προσδοκώμενο κέρδος.

Αν, δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να συγκομίσεις την παραγωγή σου, ή γνωρίζεις κάποιον που μπορεί να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, το Μπορούμε έχει τη δυνατότητα να σε βοηθήσει να την προσφέρεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσω του προγράμματος "Μπορούμε στο Χωράφι"!

Βασικός στόχος του προγράμματος «Μπορούμε στο Χωράφι» είναι η αξιοποίηση της περισσευούμενης αγροτικής παραγωγής υπέρ κοινωφελών φορέων της ίδιας γεωγραφικής περιοχής με τη συμβολή τοπικών εθελοντικών ομάδων, που βοηθούν στη συγκομιδή των προϊόντων. Το Μπορούμε συντονίζει τη συλλογή και προσφορά προς τους κοινωφελείς φορείς διευκολύνοντας τον παραγωγό να προσφέρει αυτά που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί δυστυχώς να πουλήσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα "Μπορούμε στο Χωράφι"