Μπορούμε στην Κουζίνα

01

Σκοπός

Η απόκτηση food saving μαγειρικών δεξιοτήτων, μέσω παρακολούθησης βιωματικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος τροφίμων στα νοικοκυριά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα τους. Η παροχή επαγγελματικής εκπαίδευσης σε food saving μαγειρικές δεξιότητες για εργαζόμενους εστίασης κοινωφελών φορέων.
02

Γιατί;

  • Πάνω από το 50% της σπατάλης των τροφίμων προκύπτει στην κουζίνα μας

  • Κάθε νοικοκυριό απορρίπτει κάθε χρόνο τρόφιμα αξίας €600-€1.000

  • H μείωση της σπατάλης τροφίμων είναι μία από τις πιο σημαντικές ενέργειες για τη μείωση της εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου

  • Έλλειψη ενημέρωσης κοινού σχετικά με την υιοθέτηση καθημερινών καλών πρακτικών διαχείρισης τροφίμων στην κουζίνα του σπιτιού μας

  • Έλλειψη εξοικείωσης υπεύθυνων σίτισης κοινωφελών φορέων με πρακτικές μείωσης σπατάλης τροφίμων

03

Πώς;

  • 3ωρο βιωματικό σεμινάριο μαγειρικής σε επαγγελματική κουζίνα εξειδικευμένου συνεργάτη

  • Πρακτική μαγειρική εμπειρία με ευχάριστο τρόπο σε όμορφο περιβάλλον

  • Παροχή πρακτικών συμβουλών για τη βέλτιστη διαχείριση των τροφίμων μέσα στο νοικοκυριό

  • Ισχυρό team building στοιχείο καθ΄ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου

  • 3ωρο σεμινάριο μαγειρικής για υπεύθυνους σίτισης κοινωφελών φορέων με συμβουλές για τη βέλτιστη διαχείριση των τροφίμων των φορέων 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: τηλ. 210-3237805 / email: [email protected]

Μπορείς να βοηθήσεις!

Εάν θέλεις να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για το παραπάνω πρόγραμμα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103237805 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] προκειμένου να συζητήσουμε πως θα προσφέρεις βοήθεια με τον τρόπο που ανταποκρίνεται στις δικές σου επιθυμίες.