Πάνω από το 50% της σπατάλης των τροφίμων προκύπτει στην κουζίνα μας
Κάθε νοικοκυριό απορρίπτει κάθε χρόνο τρόφιμα αξίας €600-€1.000
H μείωση της σπατάλης τροφίμων είναι μία από τις πιο σημαντικές ενέργειες για τη μείωση της εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου
Έλλειψη ενημέρωσης κοινού σχετικά με την υιοθέτηση καθημερινών καλών πρακτικών διαχείρισης τροφίμων στην κουζίνα του σπιτιού μας
Έλλειψη εξοικείωσης υπεύθυνων σίτισης κοινωφελών φορέων με πρακτικές μείωσης σπατάλης τροφίμων
3ωρο βιωματικό σεμινάριο μαγειρικής σε επαγγελματική κουζίνα εξειδικευμένου συνεργάτη
Πρακτική μαγειρική εμπειρία με ευχάριστο τρόπο σε όμορφο περιβάλλον
Παροχή πρακτικών συμβουλών για τη βέλτιστη διαχείριση των τροφίμων μέσα στο νοικοκυριό
Ισχυρό team building στοιχείο καθ΄ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου
3ωρο σεμινάριο μαγειρικής για υπεύθυνους σίτισης κοινωφελών φορέων με συμβουλές για τη βέλτιστη διαχείριση των τροφίμων των φορέων
Εάν θέλεις να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για το παραπάνω πρόγραμμα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103237805 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] προκειμένου να συζητήσουμε πως θα προσφέρεις βοήθεια με τον τρόπο που ανταποκρίνεται στις δικές σου επιθυμίες.