;

Ξεκίνησε η διάσωση και προσφορά φρούτων και λαχανικών από 3 ακόμα λαϊκές αγορές στην Αθήνα

Πεμ 07 Δεκεμβρίου 2017
Τρεις νέες συνεργασίες με λαϊκές αγορές εγκαινιάστηκαν μέσα στον Νοέμβριο στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή» με σκοπό τη διάσωση και προσφορά περισσευούμενων φρούτων και λαχανικών από λαϊκές αγορές. Το Μπορούμε, ανταποκρινόμενο για μια ακόμα φορά στις ανάγκες φορέων για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, συνεργάζεται με το Κοινωνικό Συσσίτιο Περιστερίου, την Praksis και την Άρσις και εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα εκατοντάδες κιλά φρέσκων φρούτων και λαχανικών για τους ανθρώπους που στηρίζουν.

Οι υπεύθυνοι και οι πωλητές στις λαϊκές αγορές ανταποκρίθηκαν με πολύ θερμό τρόπο στο αίτημα μας και υποδέχθηκαν τους εθελοντές του Μπορούμε και των φορέων προσφέροντας ήδη συνολικά πάνω από έναν τόνο φρέσκα φρούτα και λαχανικά στις πρώτες επισκέψεις.

Όλοι εμείς στο Μπορούμε θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των λαϊκών αγορών για την τόσο θετική ανταπόκριση τους, καθώς και στους εθελοντές, τους φορείς και τα καταστήματα σούπερ μάρκετ που στηρίζουν το πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή».

Με τις τρεις νέες αυτές συνεργασίες, ο αριθμός των λαϊκών αγορών που συνεργάζονται με το πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή» ανέρχονται σε δεκατρείς.