;

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μπορούμε στο Σχολείο" ταξίδεψε στο Κολλέγιο Ανατόλια

Τρι 18 Δεκεμβρίου 2018
Πριν λίγο καιρό είχαμε τη χαρά να ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να επισκεφτούμε το Κολλέγιο Ανατόλια για να πραγματοποιήσουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μπορούμε στο Σχολείο". Όλοι οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και συμμετείχαν σε βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό να γνωρίσουν το θέμα της σπατάλης φαγητού, να διερευνήσουν και να γνωρίσουν τα αίτια του και να μάθουν ποιες είναι οι πιθανές λύσεις και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος! Συζήτησαν, δημιούργησαν κολλάζ με τις ιδέες και προτάσεις τους, μοιράστηκαν και αντάλλαξαν σκέψεις, συναισθήματα και εμπειρίες με στόχο τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση.
 
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια που μας φιλοξένησε τόσο ζεστά και σε όλους του μαθητές για τη συμμετοχή τους και όλες τις ιδέες και σκέψεις που μοιράστηκαν μαζί μας!

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μπορούμε στο Σχολείο" μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected] ή να πατήσετε εδώ.