;

Το Ekies All Senses Resort μαγειρεύει για καλό σκοπό και στηρίζει το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια»

Τρι 08 Αυγούστου 2017

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που φέτος το καλοκαίρι συνεργαζόμαστε με το ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort στη Σιθωνία, Χαλκιδικής στο πλαίσιο του προγράμματος τους Cooking for Charity, μέσω του οποίου θα στηρίξουν το πρόγραμμα μας «Είμαστε Οικογένεια».

Το Cooking for Charity είναι μια εκδήλωση που συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με τη φιλανθρωπία. Με την επιμέλεια του executive chef του Ekies, Δημήτρη Παμπόρη, το Cooking for Charity φιλοξένει τρεις καταξιωμένους chef σε τρία διαφορετικά Σαββατοκύριακα με σκοπό να προσφέρουν ένα μοναδικό μενού για έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων σε μια μαγική βραδιά πάνω στο βραβευμένο gourmet εστιατόριο Treehouse.

Φέτος θα φιλοξενηθούν ο Θοδωρής Παπανικολάου (19-20/8, ο Pascal Favre d’Anne (26-27/08), και ο Arnaud Bignon (02-03/09).

Σκοπός του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια» είναι η δημιουργία «οικογενειών» στήριξης από αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν και αυτούς που έχουν διατροφική ανάγκη σήμερα στην Ελλάδα, μέσω μιας διαφανούς και άμεσης διαδικασίας μετατροπής χρηματικών δωρεών σε δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ αποκλειστικά για αγορά τροφίμων, η οποία διασφαλίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με μηδενικό διαχειριστικό κόστος για το δωρητή.

Ευχαριστούμε πολύ το Ekies All Sense Resort και ευχόμαστε καλή επιτυχία για το φετινό Cooking for Charity.