;

Νέα Συνεργασία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με το Μπορούμε

Τετ 10 Ιουνίου 2020

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία μας με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19 και έχει στόχο να ενισχύσει τους οικονομικά πιο ευάλωτους συμπολίτες μας στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, αξιοποιώντας το ήδη υπάρχον πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια» του Μπορούμε, το οποίο μετατρέπει χρηματικές δωρεές σε δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων, μέσω των υφιστάμενων δομών των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα διαθέσει 1.000.000€ για την προσφορά δωροεπιταγών σούπερ μάρκετ σε επιλεγμένους ωφελούμενους 200 Δήμων της χώρας. Οι δωροεπιταγές θα αξιοποιηθούν για την επισιτιστική στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας και ιδιαίτερα αυτών που έχουν χτυπηθεί από την κρίση του Covid-19. Η χρονική διάρκεια του προγράμματος θα είναι από Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο 2020.

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη συγκεκριμένη πολύ σημαντική δωρεά καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν έμπρακτα στο Μπορούμε για την διεκπεραίωση της.