;

Στήριξη του Μπορούμε μέσω της wadata

Δευ 08 Νοεμβρίου 2021

Πολύ συχνά φίλοι μας ρωτούν πώς μπορούν να στηρίξουν το Μπορούμε και για αυτόν τον λόγο άλλωστε έχουμε δημιουργήσει στο www.boroume.gr ένα ειδικό κεφάλαιο με τους πιο δημοφιλείς τρόπους.

Κατά καιρούς όμως, είναι αλήθεια πως είχαμε την ευλογία να μας στηρίξουν φίλοι με πολλούς διαφορετικούς και συχνά ευφάνταστους τρόπους. Από πτώση με αλεξίπτωτο στην Αγγλία μέχρι βιβλίο μαγειρικής, από συμμετοχή σε μαραθώνιους μέχρι και μπαζάρ γλυκών και κέικ, πραγματικά τα όρια των τρόπων στήριξης είναι η φαντασία των φίλων μας.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η πρόταση των φίλων μας από την εταιρεία wadata, οι οποίοι πρόσφατα μας προσέγγισαν παρουσιάζοντας μας ένα καινοτόμο τρόπο συγκέντρωσης πόντων από προγράμματα loyalty, που συχνά ξεχνάμε ότι τα έχουμε, και προσφοράς αυτών σε κοινωφελείς οργανισμούς, όπως το Μπορούμε.

Σας καλούμε λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στη wadata (https://wadata.io) και εφόσον το επιθυμείτε να στηρίξετε και με αυτόν τον εύκολο και ευφάνταστο τρόπο τις δράσεις του Μπορούμε για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της επισιτιστικής προσφοράς στην Ελλάδα.