;

Συνεργαζόμαστε με τον Στέλιο Παρλιάρο για να μην πηγαίνουν χαμένα γλυκά

Τρι 24 Δεκεμβρίου 2013
Ανεξαρτήτως εποχής, θεωρούμε αυτονόητο και δεδομένο ότι το φαγητό είναι ένα πολύτιμο αγαθό το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως"μέσο", δηλαδή να μην καταναλώνεται π.χ. για διακοσμητικούς λόγους σε μπουφέδες, για τους σκοπούς διαφημιστικών γυρισμάτων ή φωτογραφίσεων για περιοδικά. Συνεπώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτήν την αξία μοιράζεται και υπερασπίζεται ο Στέλιος Παρλιάρος. Επικοινωνεί με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ κάθε φορά που έχει μία φωτογράφιση γλυκών προκειμένου, όχι μόνο για να μην πηγαίνουν χαμένα αλλά και για να προσφέρονται εκεί όπου θα δώσουν τη μεγαλύτερη χαρά. Μέχρι στιγμής 200 γλυκά έχουν ήδη προσφερθεί, σε παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων μέσω της συνεργασίας μας με τη Φλόγα, καθώς και στο συσσίτιο του Ιδρύματος Γαλήνη στον Κεραμεικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο Παρλιάρο για τη στήριξη και την ευαισθησία του.