;

Σεμινάρια για τη μείωση της σπατάλης φαγητού στα καταστήματα ΙΚΕΑ

Κυρ 30 Οκτωβρίου 2016
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε από τα καταστήματα IKEA σε όλη την Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε σεμινάρια για τα μέλη του ΙΚΕΑ Family με πρακτικές συμβουλές και ιδέες για το πως μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να βοηθήσει στη μείωση τη σπατάλης φαγητού. Ξεκινήσαμε με το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη και συνεχίσαμε με τις δράσεις στο κατάστημα του Αεροδρομίου και του Κηφισού στην Αθήνα. Στη συνέχεια ταξιδέψαμε στα Ιωάννινα, και στο τέλος του μήνα ο κύκλος των σεμιναρίων ολοκληρώθηκε στο κατάστημα της Λάρισας. Πως τακτοποιούμε το ψυγείο μας, τι μπορούμε να αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη αλλά και πόσο εύκολο είναι να"σώσει"και να προσφέρει κανείς φαγητό με ένα μόνο τηλέφωνο είναι μερικές από τις πληροφορίες που μοιραστήκαμε με τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην IKEA για την συνεργασία και την ζεστή φιλοξενία σε κάθε κατάστημα.