;

Πάνω από 36 τόνοι φρούτα & λαχανικά "σώθηκαν" μέσω του "Μπορούμε στη Λαϊκή" από την αρχή του 2017

Παρ 28 Ιουλίου 2017

Πάνω από 36 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά "σώθηκαν" από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του 2017 από τις 10 λαϊκές αγορές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Μπορούμε στη Λαϊκή". Τα προϊόντα προσφέρθηκαν σε τοπικούς κοινωφελείς φορείς, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο εκατοντάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια. Τα φρέσκα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν χάρη στην ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά των παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, καθώς και στην ένθερμη συμμετοχή των εθελοντών του Μπορούμε.

Με τη συμβολή και τη θετική ανταπόκριση όλων, οι κοινωφελείς φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε είχαν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις επισιτιστικές ανάγκες των ανθρώπων που φροντίζουν με τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας.

Σημαντικοί κρίκοι στην αλυσίδα συνεργατών του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή» αποτελούν οι παραγωγοί και επαγγελματίες των λαϊκών αγορών με τη συγκινητική προσφορά τους, καθώς και οι εθελοντές -ιδιώτες, εργαζόμενοι εταιρειών, μέλη κοινωφελών φορέων-αποδεκτών- οι οποίοι συμμετέχουν στις δράσεις με μεγάλη διάθεση προσφοράς προς τους συνανθρώπους τους. 

Σημαντική συμβολή στις δράσεις έχει και η παραχώρηση καροτσιών από τα κατά τόπους καταστήματα σούπερ μάρκετ, καθώς διευκολύνουν το έργο της συλλογής των φρούτων και λαχανικών από τους εθελοντές μας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους κρίκους της αλυσίδας διάσωσης και προσφοράς στις δράσεις του "Μπορούμε στη Λαϊκή" για αυτό το ουσιαστικό έργο που φέρνουν σε πέρας.