;

Ούτε ένα γιαούρτι χαμένο στη Longevity Diet foods

Πεμ 31 Αυγούστου 2017

Πού προκύπτουν περισσευούμενα τρόφιμα; Σε κάθε στάδιο της διατροφικής αλυσίδας από την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση τροφίμων, το εμπόριο τροφίμων, τους χώρους εστίασης έως και τα νοικοκυριά.

Για παράδειγμα, αδιάθετα τρόφιμα που βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης ή αυτά που φέρουν μικρές αστοχίες παραγωγής (όπως εσφαλμένη ετικέτα), κινδυνεύουν να καταλήξουν στα σκουπίδια, παρόλο που είναι ασφαλή για κατανάλωση και ποιοτικά άριστα.

Η εταιρεία Longevity Diet foods απευθύνεται στο Μπορούμε κάθε φορά που έχει περισσευούμενα τρόφιμα, ώστε να μην πηγαίνουν χαμένα, αλλά να αξιοποιούνται για κοινωφελή σκοπό. Με τη σειρά της η ομάδα του Μπορούμε φροντίζει τα προσφερόμενα προϊόντα διατροφής να φτάνουν σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι πρόσφατες προσφορές της σε θρεπτικά γιαούρτια έδωσαν μεγάλη χαρά στους περιθαλπόμενους στο "Άσυλο Ανιάτων" και στους τροφίμους στο Γηροκομείο Πειραιώς. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Longevity Diet για τη συμμετοχή της στο δίκτυο "Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων" του Μπορούμε και την κοινωφελή προσφορά της!