;

Ο Spitogatos στη Λαϊκή αγορά της Πανόρμου

Παρ 29 Απριλίου 2022

Τι σχέση μπορεί να έχουν η μείωση της σπατάλης τροφίμων με τη διαχείριση ακινήτων; Η πρώτη σκέψη είναι καμία απολύτως! Όταν όμως πίσω από τις εταιρείες είναι οι άνθρωποί της που μοιράζονται την αξία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού, τα σημεία επαφής είναι πολλά.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καλωσορίσει τον τελευταίο μήνα εργαζομένους από την εταιρεία Spitogatos στην εθελοντική ομάδα του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή».

Κάθε Σάββατο και μια διαφορετική ομάδα εργαζομένων γίνονται εθελοντές για μια ώρα και φορώντας τα γιλέκα του Μπορούμε συγκεντρώνουν περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά για καλό σκοπό από τους πάγκους της λαϊκής αγοράς της Πανόρμου.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει τρεις εθελοντικές δράσεις, ενώ θα συνεχίσουν να στηρίζουν εθελοντικά το πρόγραμμά μας μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Χάρη στη συνδρομή των Food Saving Warriors της εταιρείας και τη γενναιοδωρία των πωλητών της λαϊκής αγοράς της Πανόρμου, έχουμε σώσει μέχρι σήμερα πάνω από 1.300 κιλά αξιοποιήσιμα φρούτα και λαχανικά τα οποία έχουμε προσφέρει στο Άσυλο Ανιάτων.

Άνθρωποι με θετική ενέργεια και με όρεξη να στηρίξουν το έργο μας και τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, έχουν αποδειχτεί άξιοι πρεσβευτές της οργάνωσής μας.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρωτοβουλία, τη συνεισφορά και τον ελεύθερο χρόνο που διέθεσαν για να προσφέρουν το αυτονόητο σε συνανθρώπους μας που βιώνουν διατροφική ανασφάλεια.