;

«Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά» σε συνεργασία με το Μπορούμε

Τρι 15 Δεκεμβρίου 2020

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για 6η συνεχή χρονιά είμαστε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας ουσιαστικής προσφοράς, και ακόμα περισσότερο φέτος λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουν ιδίως οι συνάνθρωποί μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Από το 2016 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Eurocatering «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά», καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων σε φρούτα και λαχανικά, συμβάλλοντας στη διασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων ανανεώνονται κάθε χρόνο τα κοινωφελή ιδρύματα-αποδέκτες της προσφοράς, για την επισιτιστική στήριξη των ανθρώπων που φροντίζουν.

Φέτος, ο Φρεσκούλης προσφέρει «μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά» σε 10 νέους κοινωφελείς φορείς, μέλη του δικτύου του Μπορούμε, οι οποίοι φιλοξενούν και υποστηρίζουν 440 συνανθρώπους μας.

Από την έναρξη του προγράμματος μέχρι σήμερα, ο Φρεσκούλης έχει προσφέρει 54 τόνους φρέσκα οπωρολαχανικά –που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 998.211 μερίδες φαγητό- σε 58 κοινωφελείς φορείς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την επισιτιστική στήριξη 1.942 ωφελούμενων συνολικά.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την πολύτιμη προσφορά, καθώς και για την επιλογή να είναι το Μπορούμε αρωγός σε αυτήν την πρωτοβουλία!