;

Νέο πρόγραμμα «Μπορούμε στην Κουζίνα»

Τετ 26 Φεβρουαρίου 2025
Χθες ήταν η επίσημη πρεμιέρα του 1ου food saving σεμιναρίου μαγειρικής του προγράμματος «Μπορούμε στην Κουζίνα» στα Μαθήματα Μαγειρικής - The Culinary Center. Οι συμμετέχοντες, 19 στελέχη εταιρειών, ενημερώθηκαν για το πώς μπορούμε να μειώσουμε τη σπατάλη των τροφίμων στο σπίτι μας υιοθετώντας καθημερινά απλές πρακτικές.

Στη συνέχεια, υπό την καθοδήγηση των σεφ Μιχάλη Μαλαξιανάκη και Κωνσταντίνου Βιάζη, χρησιμοποιώντας υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας, μαγείρεψαν ένα πλήρες μενού κάνοντας τέτοια ορθή χρήση των υλικών τους ώστε στο τέλος να μην έχουν τίποτα να απορρίψουν πέρα από τις… λεμονόκουπες. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν όλοι μαζί τις μαγειρικές δημιουργίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Μπορούμε στην Κουζίνα»: https://www.boroume.gr/programmata/programs-detail/boroume-stin-kouzina/