;

Μια χριστουγεννιάτικη δράση μαγειρικής και προσφοράς στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας

Κυρ 30 Δεκεμβρίου 2018
Tην Παρασκευή 14/12 το Athens Trigono διοργάνωσε εορταστικές εκδηλώσεις προκειμένου να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. Ήταν μεγάλη χαρά μας να είμαστε κι εμείς μέρος αυτής της όμορφης γιορτής στη γειτονιά μας! Παρέα με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και με την υποστήριξη της Ένωσης Καταστηματαρχών Οπωροπωλών Πλατείας Βαρβακείου Αγοράς Αθηνών, προσφέραμε εδέσματα και διαδώσαμε το μήνυμα "Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη". 

Η Ένωση Καταστηματαρχών Οπωροπωλών Πλατείας Βαρβακείου Αγοράς προσέφερε τα λαχανικά και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανέλαβε να τα μετατρέψει σε μια νόστιμη ζεστή σούπα! Οι περαστικοί από την πλατεία Αγίας Ειρήνης είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη σούπα και να ενημερωθούν για το θέμα της σπατάλης φαγητού, ενώ 500 μερίδες σούπας προσφέρθηκαν στην οργάνωση Praksis για τους ωφελούμενους του Κέντρου Αστέγων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους εθελοντές και την ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που συμμετείχαν, στο Athens Trigono για τη συνεργασία και τη Βαρβάκειο Αγορά για την προσφορά των λαχανικών!