;

Η εθελοντική ομάδα της ΑΧΑ ενώνει δυνάμεις με το Μπορούμε και στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Δευ 15 Ιουνίου 2020

Η εθελοντική ομάδα της ΑΧΑ ενώνει δυνάμεις με το Μπορούμε, την Emfasis Foundation και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης, και προσφέρει σημαντική επισιτιστική στήριξη σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Οι εθελοντές της ΑΧΑ, με τη στήριξη της Εταιρείας, ανταποκρίθηκαν στις αυξημένες ανάγκες ως συνέπεια των πρωτόγνωρων συνθηκών της πανδημικής κρίσης, που επιδείνωσαν τις δυσκολίες με τις οποίες οι κοινωνικά ευάλωτες ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες.

Ειδικότερα, προσέφεραν 108 πακέτα με διάφορα είδη τροφίμων, που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 10.000 μερίδες φαγητό, σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μεταμόρφωσης, καθώς και της Emfasis Foundation (στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και πολίτες, που βιώνουν πολλαπλές μορφές αστεγίας, σύμφωνα με τις καινοτόμες αρχές της Κοινωνικής Εργασίας στο Δρόμο).

  • Σε 12 οικογένειες με ανήλικα τέκνα που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας
  • Σε 150 άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση αστεγίας – ορατής ή μη.
  • Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεταμόρφωσης που αποτελεί σταθερό αρωγό 350 οικογενειών, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Ευχαριστούμε θερμά την εθελοντική ομάδα της ΑΧΑ και την Εταιρεία, σταθερό σύμμαχό μας, για τη σημαντική στήριξη και την εξαιρετική συνεργασία!