;

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης σημαντικός αρωγός στο έργο του Μπορούμε!

Τρι 23 Απριλίου 2024
Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη της Μπάρμπα Στάθης, η οποία στηρίζει σταθερά και έμπρακτα το έργο του Μπορούμε με στόχο την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων και την ενίσχυση της επισιτιστικής στήριξης κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Η Μπάρμπα Στάθης προσφέρει σημαντική επισιτιστική στήριξη σε -συνεργαζόμενους με το Μπορούμε- κοινωφελείς φορείς, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται Κοινωνικά Παντοπωλεία, συσσίτια, δομές για άτομα με αναπηρία, φορείς παιδικής προστασίας, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, και μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.

Η προσφερθείσα ποσότητα σε κατεψυγμένα λαχανικά και φρέσκες σαλάτες ξεπέρασε τις 91.000 μερίδες τρόφιμα το 2023. Συγκεντρωτικά, από το 2019 έως και το 2023 τα τρόφιμα που έχει προσφέρει η εταιρεία μέσω του Μπορούμε αντιστοιχούν σε περισσότερες από 436.000 μερίδες.

Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους της Μπάρμπα Στάθης για την εξαιρετική συνεργασία και τη σημαντική προσφορά τους! Επιπλέον, τους ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμβολή τους στους στόχους της εθελοντικής συμφωνίας συνεργασίας, που συντονίζει το Μπορούμε, «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» στην Ελλάδα.