;

Η εταιρεία Agile Actors "μπορεί στη λαϊκή"!

Παρ 06 Οκτωβρίου 2017
Τη λαϊκή αγορά του Νέου Ψυχικού έχει «υιοθετήσει» εδώ και μερικούς μήνες η εταιρεία Agile Actors στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή». Κάθε Δευτέρα, δύο εργαζόμενοι της εταιρείας κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από το απαιτητικό πρόγραμμα της ημέρας, φορούν το χαρακτηριστικό πορτοκαλί γιλέκο των δράσεων του «Μπορούμε στη Λαϊκή» και επισκέπτονται τη λαϊκή αγορά του Νέου Ψυχικού που λειτουργεί κοντά στα γραφεία τους, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά για τους ωφελούμενους τοπικού κοινωφελούς φορέα. 
 
Η ομάδα εθελοντών της Agile Actors, η οποία απαρτίζεται από 12 άτομα και η λαϊκή αγορά του Νέου Ψυχικού, έχουν στηρίξει τους τοπικούς κοινωφελείς φορείς με πάνω από 2 τόνους φρούτα και λαχανικά. Τα τρόφιμα αυτά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, έχουν στηρίξει ανθρώπους που χωρίς την κινητοποίηση των εθελοντών της εταιρείας δε θα μπορούσαν να έχουν φρέσκα, ποιοτικά λαχανικά και φρούτα.

Όπως σημειώνει ο Φίλιππος Σταυρινίδης, εθελοντής της Agile Actors και Νόμιμος Εκπρόσωπος αυτής, "η εβδομαδιαία δράση του «Μπορούμε στη Λαϊκή» είναι πολύ σημαντική για εμάς σαν εταιρία αλλά και για τον καθένα μας προσωπικά. Είναι το καλύτερο και πιο ανταποδοτικό διάλειμμα που κάνουμε εντός των ωρών εργασίας μας, γι'αυτο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το οτι η ομάδα εθελοντών της Agile Actors μεγαλώνει συνεχώς. Σε μια περίοδο που όλοι κλείνονται όλο και περισσότερο στον εαυτό τους, το Μπορούμε μας θυμίζει πως η προσφορά γεμίζει τον άνθρωπο με αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπό του και το κοινωνικό σύνολο".

Οι εθελοντές της Agile Actors αποτελούν έναν από τους πολύ σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή», μαζί με τους πωλητές της λαϊκής αγοράς Νέου Ψυχικού, τους τοπικούς κοινωφελείς φορείς και τα σούπερ μάρκετ που στηρίζουν τις δράσεις με την παροχή των καροτσιών τους. 

Μπορείτε κι εσείς να προτείνετε στην εταιρεία σας τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή» και να δημιουργήσετε μια ομάδα με τους συναδέλφους σας με σκοπό την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη, με έναν διαφορετικό τρόπο.