;

Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού με μια μαγειρική δράση στον χώρο του Yoleni's

Πεμ 07 Δεκεμβρίου 2017
Καθημερινά η ομάδα του Μπορούμε σώζει & προσφέρει χιλιάδες μερίδες φαγητού σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας επισιτιστικά με αυτόν τον τρόπο πολλές δεκάδες φορείς και ακόμα περισσότερους ωφελούμενους τους. Αυτό το καταφέρνουμε δικτυώνοντας φαγητό και τρόφιμα από διάφορους δωρητές προς τους πιο κατάλληλους κοινωφελείς φορείς - αποδέκτες, οι οποίοι κατά κανόνα είναι αυτοί που παραλαμβάνουν τη δωρεά από το σημείο που ορίζει ο δωρητής.
 
Κάθε τόσο όμως μας αρέσει ως ομάδα να μαγειρεύουμε και εμείς οι ίδιοι νόστιμα φαγητά, τα οποία ως παρέα ετοιμάζουμε με αγάπη και την καλύτερη ενέργεια για κοινωφελείς φορείς που θα επιλέγουμε. Φέτος, είχαμε την ευκαιρία να μαγειρέψουμε στον πανέμορφο χώρο του Yoleni's στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος μας παραχωρήθηκε ευγενικά από την εταιρεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε και τον δικό τους σεφ Γιώργο Παναγιώτη να μας καθοδηγεί με υπομονή και μόνιμο χαμόγελο προς τη δημιουργία ενός λαχταριστού παστίτσιου.
 
Γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, βράσαμε μακαρόνια, ετοιμάσαμε τον κιμά με τις συμβουλές του σεφ και αφού φτιάξαμε και την μπεσαμέλ, προσφέραμε περισσότερες από 350 μερίδες παστίτσιου στο Καταφύγιο Αγάπης και τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.
 
Ευχαριστούμε το Yoleni's και ειδικά το σεφ Γιώργο Παναγιώτη για την γενναιόδωρη στήριξη τους σε αυτήν τη δράση μας!