;

Ευχαριστούμε τη Σχολή MEAT PRO για τα σεμινάρια «Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων»

Παρ 11 Μαΐου 2018

Χάρη στον πιο εύκολο, γρήγορο και άμεσο τρόπο, τον μηχανισμό Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων του Μπορούμε, συνδέουμε την προσφορά με την ανάγκη με σκοπό τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της στήριξης σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια ή ένδεια.  

Η σωστή αξιοποίηση των δωρεών τροφίμων και φαγητού προϋποθέτει βεβαίως την τήρηση των απαιτήσεων και την εφαρμογή ορθών πρακτικών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων εκ μέρους των εμπλεκομένων φορέων. Αφενός των δωρητών, και αφετέρου των κοινωφελών φορέων αποδεκτών σε όλα τα στάδια από την παραλαβή, κατά τη μεταφορά, την αποθήκευση και τη συντήρηση, μέχρι και τη διανομή του φαγητού στους ανθρώπους που οι φορείς αυτοί υποστηρίζουν. 

Η Σχολή MEATPRO, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, διοργάνωσε κύκλο δωρεάν σεμιναρίων επιμόρφωσης με θέμα: «Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων», στα οποία συμμετείχαν υπεύθυνοι κοινωφελών φορέων που συνεργάζονται με το Μπορούμε.

Ευχαριστούμε θερμά τη Σχολή MEAT PRO για την προσφορά αυτή, παράλληλα με τη σημαντική στήριξη που προσφέρει σε κοινωφελείς φορείς και τους ωφελούμενους τους, ως μέλος του Δικτύου «Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων» του Μπορούμε.