;

Ευχαριστούμε τη METRO/Μy market για τη συνεργασία και την προσφορά τους!

Τετ 16 Δεκεμβρίου 2020

Από τον Ιανουάριο του 2019 έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία μας με τη METRO/Μy market στο πλαίσιο των ενεργειών της εταιρείας για την πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων. Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά ιδιαίτερα.

Με στόχο τη διάσωση & προσφορά τροφίμων, που είναι απολύτως ασφαλή για κατανάλωση, αλλά δεν θα αξιοποιηθούν εμπορικά για άλλους λόγους (π.χ. εγγύτητα στην ημερομηνία ανάλωσης, ελαφρώς ταλαιπωρημένη συσκευασία κ.α.), η εταιρεία ενημερώνει σε τακτική βάση το Μπορούμε για τα προς διάθεση είδη και ποσότητες.

Με τη σειρά μας φροντίζουμε τα προσφερόμενα από την εταιρεία προϊόντα να παραλαμβάνουν κοινωφελείς φορείς για τη στήριξη ατόμων που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Από το 2019 ως και σήμερα τα τρόφιμα που έχουν σωθεί αντιστοιχούν σε περίπου 478.000 μερίδες φαγητό, και έχουν προσφερθεί –μέσω του Μπορούμε- σε 27 κοινωφελείς φορείς και τους ωφελούμενούς τους σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε τη METRO/My market και τους ανθρώπους της εταιρείας για την άψογη συνεργασία, τη σημαντική συμβολή τους στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την ουσιαστική προσφορά τους!