Η πρώτη μας γνωριμία με τον σεφ Άκη Πετρετζίκη έγινε με τη συμμετοχή του στο διήμερο Φεστιβάλ για τη Μείωσης της Σπατάλης Τροφίμων που διοργανώσαμε μαζί με τη WWF στο Impact Hub το 2014.
Μόλις ο σεφ έμαθε πόσο εύκολο είναι με τη βοήθεια του μοντέλου του Μπορούμε να σώζει & να προσφέρει φαγητό όποτε σου περισσεύει, η προσφορά του είναι συνεχής και πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα, από το Kitchen Lab, το εργαστήριο – κουζίνα του σεφ στην Αγία Παρασκευή, οι προσφορές σε φαγητό και πρώτες ύλες που έχουν περισσέψει από τις δοκιμές νέων συνταγών, τα σεμινάρια μαγειρικής και τα γυρίσματα εκπομπών του, είναι τακτικές και όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν ωφελούμενους από κοινωφελείς φορείς της περιοχής.
Τον ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την προσφορά και κοινωνική ευαισθησία του!