;

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Entersoft

Τετ 28 Απριλίου 2021

Από το 2012 έχουμε καταφέρει με τη βοήθεια χιλιάδων εθελοντών να σώσουμε από μερικές χιλιάδες δωρητές, περισσότερες από 46 εκατομμύρια μερίδες τροφίμων, και να τις προσφέρουμε σε περισσότερους από 650 κοινωφελείς φορείς κάθε είδους, σε όλη την Ελλάδα. Χάρη στην αφοσίωση μας στη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του μοντέλου διάσωσης και προσφοράς μας, πλέον για κάθε 1€ λειτουργικού κόστους σώζουμε και προσφέρουμε περισσότερες από 50 μερίδες τροφίμων.

Εξέχοντα ρόλο σε αυτήν τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και συνεπώς του περιβαλλοντικού και κοινωνικού αντίκτυπου των δράσεων μας, έχει η χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού της Entersoft Α.Ε. το οποίο μας το προσφέρει αφιλοκερδώς εδώ και πολλά χρόνια. Η διαχείριση όλων των συνεργασιών και όλων των επαφών που διενεργούνται πραγματοποιείται από το συγκεκριμένο λογισμικό, το οποίο, κυριολεκτικά, αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης μας.

Με αφορμή την πρόσφατη αναβάθμιση του λογισμικού μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας την Entersoft Α.Ε., τον αφανή ήρωα της καθημερινότητας του Μπορούμε, δίχως τον οποίο δεν θα ήμασταν σε θέση να στηρίζουμε τόσους χιλιάδες συνανθρώπους μας με τόσο θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο χάρη στη μείωση της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα.