Μέσα σε ένα συνεχιζόμενο κλίμα αβεβαιότητας εξαιτίας της πανδημίας, το Μπορούμε όχι μόνο κατάφερε να αντεπεξέλθει στις συνεχείς προκλήσεις για την καθημερινή λειτουργία της οργάνωσης, αλλά και να αυξήσει τη συνολική διάσωση & προσφορά τροφίμων καθώς και να δημιουργήσει νέες δραστηριότητες σχετικές με τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα.
Το 2011 είχαμε μια τρελή- τρελή ιδέα...να μειώσουμε τη σπατάλη των τροφίμων στη χώρα μας και να κάνουμε κάτι καλό για τους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον. Το 2012 έγινε πράξη