;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές του πάρτι του Μπορούμε 2017

Τετ 27 Σεπτεμβρίου 2017
Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήσαμε εδώ στο Σπίτι του Μπορούμε το ετήσιο πάρτι μας παρέα με πολλούς αγαπημένους φίλους και συνεργάτες μας.
 
Απολαύσαμε τα πολλά φαγητά που έφεραν φίλοι και εθελοντές μας (από τα οποία φυσικά δεν περίσσεψε τίποτα!), ήπιαμε τα υπέροχα ποτά του εθελοντή / μπάρμαν μας Δημήτρη Σιώτη και χορέψαμε με την καρδιά μας με τις φοβερές μουσικές του DJ Vlotis.
 
Εκτός της μοναδικής ευκαιρίας να συναντήσουμε τόσους πολλούς μας φίλους μαζί σε ένα βράδυ, το Πάρτι του Μπορούμε οργανώνεται επίσης και για τη συγκέντρωση πόρων για την κάλυψη του ετήσιου ενοικίου μας. Αυτό είναι εφικτό μόνο χάρη στις ευγενικές και πολύ γενναιόδωρες χορηγίες ορισμένων συνεργατών μας.
 
Συγκεκριμένα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Pernod Ricard για τη χορηγία των Havanna Club για τα cocktail μας, την Coca-Cola 3E για τη χορηγία όλων των αναψυκτικών και χυμών, την Revival Consulting Services για τη χορηγία τροφίμων, κρασιών, μπυρών, κ.α., την Viparties για τον καταπληκτικό DJ Vlotis, την ΑΒ Βασιλόπουλος για τη χορηγία δωροεπιταγών που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά υλικών για το πάρτι, το Airotel Group για την παραχώρηση εξοπλισμού μπάρ, καθώς και τον Μάνο Γεωργακόπουλο για την παραχώρηση του ηχοσυστήματος.
 
Ότι και να πούμε είναι λίγο για την ομάδα που βοήθησε για την υλοποίηση του πάρτι κατά την προετοιμασία, τη διάρκεια αλλά και στο τέλος της εκδήλωσης!
 
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν στο Σπίτι του Μπορούμε και συνέβαλαν στη συγκέντρωση αρκετών πόρων ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε σχεδόν μισό χρόνο ενοικίων!
 
Σημειώστε από σήμερα λοιπόν την τελευταία Παρασκεύη του Σεπτεμβρίου 2018 για να μη χάσετε το επόμενο Πάρτι του Μπορούμε!