;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ξενοδοχείο Divani Caravel για τη συνεργασία

Τρι 12 Ιανουαρίου 2021

Από το 2014 συνεργαζόμαστε σταθερά με το ξενοδοχείο Divani Caravel, με στόχο τη διάσωση μερίδων φαγητού, που περισσεύουν από εκδηλώσεις τους, και την ασφαλή προσφορά τους για κοινωφελή σκοπό.

Από πέρυσι, παρά τις δυσμενείς συνθήκες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο κλάδος τους, η συνεργασία αυτή όχι μόνο δεν έχει σταματήσει, αλλά έχει μάλιστα επεκταθεί και στην προσφορά προϊόντων, που είχαν προμηθευτεί ως πρώτες ύλες, και δυστυχώς δεν κατάφεραν οι ίδιοι να αξιοποιήσουν.

Χυμοί, συσκευασμένα τρόφιμα, λαχανικά, προϊόντα ψυγείου, δημητριακά, είδη αρτοποιίας, και άλλα τρόφιμα, που το ξενοδοχείο είχε προμηθευτεί για τη λειτουργία του, και ήταν κοντά στην ημερομηνία ανάλωσής τους, προσφέρθηκαν με μεγάλη φροντίδα σε φορείς που υποδείξαμε.

Μόνο το 2020 έσωσαν και προσέφεραν με τη βοήθεια του Μπορούμε τρόφιμα που αντιστοιχούν σε 8.610 μερίδες φαγητό για την επισιτιστική στήριξη κοινωφελών φορέων και των ωφελουμένων τους.

Ευχαριστούμε τον σεφ κύριο Πηλό και όλη την ομάδα του ξενοδοχείου, που συνεργάζονται μαζί μας με στόχο πάντα να βοηθήσουν με ασφάλεια και φροντίδα!