;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Γρηγόρης για την πολύχρονη συνεργασία

Τετ 03 Μαρτίου 2021

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του Μπορούμε συνεργαζόμαστε με μεγάλη χαρά με τη Γρηγόρης, που στηρίζει ενεργά τον στόχο πρόληψης και μείωσης της σπατάλης τροφίμων, ως μέλος του δικτύου «Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων» του Μπορούμε.

Τα καταστήματα Γρηγόρης, κάθε μέρα προσφέρουν όλες τις αδιάθετες μερίδες από φρεσκοψημένες πίτες, γλυκίσματα και φρεσκοφτιαγμένες σαλάτες, σε κοινωφελείς φορείς για την επισιτιστική στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επιπλέον, η συνεργασία μας επεκτείνεται και στην εκ μέρους της εταιρείας προσφορά των αδιάθετων τροφίμων, που προορίζονταν για την τροφοδοσία των καταστημάτων,  για κοινωφελή σκοπό.

Από το 2013 ως και σήμερα ο Γρηγόρης έχει προσφέρει με τη βοήθεια του Μπορούμε τρόφιμα και γεύματα που αντιστοιχούν σε 413.000 μερίδες φαγητό.

Τους ευχαριστούμε που βρίσκονται σταθερά δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας έμπρακτα τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και ταυτόχρονα την αύξηση της επισιτιστικής στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας!