;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Starbucks

Παρ 12 Φεβρουαρίου 2021

«Όταν ξεκινήσαμε το 2012 το Μπορούμε ως ένα νέο, καινοτόμο μοντέλο άμεσης διάσωσης & προσφοράς τροφίμων η αλήθεια είναι πως, αρχικά, ήταν δύσκολο να πείσουμε δωρητές τροφίμων, για την αποτελεσματικότητα μας. Σταδιακά και ως αποτέλεσμα της συνεχούς μας προσπάθειας στη διάσωση τροφίμων άρχισαν να συμμετέχουν ολοένα και μεγαλύτερες εταιρείες στο δίκτυο του Μπορούμε προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο κύρος στη μικρή, αλλά δυναμική μας οργάνωση.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Μον. ΑΕΕ - Starbucks, η οποία το 2016 αποφάσισε να συνδέσει όσο περισσότερα καταστήματα της ήταν εφικτό στο δίκτυο διάσωσης & προσφοράς μας. Από τότε, η προσφορά της εταιρείας είναι συνεχής, με πολλά καταστήματα ανά την Ελλάδα, κάθε μέρα, να σώζουν ό,τι είναι εφικτό και να το προσφέρουν σε τοπικούς κοινωφελείς φορείς με τη βοήθεια μας. Συνολικά, περισσότερες από 77.000 μερίδες τροφίμων έχουν σωθεί & προσφερθεί με αυτόν τον τρόπο.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τα Starbucks για την εμπιστοσύνη στο Μπορούμε και ακόμα περισσότερο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.»